Thuis - Weblog
N-VA verwelkomt Boudewijn Vlegels Afdrukken
vrijdag 27 april 2012

ImagePersconferentie in Kieldrecht

Op een persconferentie in Kieldrecht die doorging op 27 april kondigde voorzitter Jens De Wael dat Boudewijn Vlegels de rangen van N-VA komt versterken. Hij omschrijft de man als een zwaargewicht in de Beverse politiek, die een zeer rijke ervaring kan voorleggen. Boudewijn is vooral bekend om zijn dossierkennis, en zijn doordachte visies.

De volledige statutaire procedure werd doorlopen, zodat deze voormalige VU-politicus nu de logische stap kan zetten naar de N-VA.


Lijstrekker Bruno tevreden

Bruno Stevenheydens uit zijn tevredenheid over deze ontwikkeling. Hij heeft steeds goed met Boudewijn kunnen samenwerken, en de visies liepen niet zelden gelijk. Bruno verwijst ondermeer naar de problematiek van de polderdorpen en de havenontwikkeling, waar Boudewijn een sterke dossierkennis en engagement vertoont. Verder heeft de voormalige eerste schepen een grote expertise in de gemeentelijke financiën. Gezien de uitdagingen die op Beveren afkomen, zal dit zeer welkom zijn.

Enkel op basis van een sterke gemeenschappelijke visie kan de verandering in het beleid afgedwongen worden.

Boudewijn licht krachtlijnen toe

Boudewijn bevestigt de stellingen van Bruno : ook hij ziet enkel via de N-VA een mogelijkheid het beleid te wijzigen in Beveren. Als zijn persoonlijke inbreng ziet hij inderdaad de zorg voor de leefbaarheid van de polderdorpen en de begroting. Verder legt hij de nadruk op het gemeentelijk structuurplan, dat 6 jaar geleden mede onder zijn stimulans goedgekeurd werd. Dit is tot op heden voor een groot  stuk dode letter gebleven, en daar wil Boudewijn verandering in brengen.

Deze persconferentie ging door op vrijdag 27 april in OC Ermenrike te Kieldrecht in aanwezigheid van Jens De Wael, voorzitter N-VA Beveren, Bruno Stevenheydens, raadslid N-VA Beveren, Ingeborg De Meulemeester, raadslid Beveren en volksvertegenwoordiger N-VA,  en Boudewijn Vlegels, nieuw raadslid N-VA Beveren.

Jens De Wael                                                             

Voorzitter N-VA Beveren

 
< Vorige   Volgende >