Thuis - Weblog
De Ronde van Vlaanderen in Beveren Afdrukken
maandag 18 juni 2012

ImageN-VA niet welkom in Beveren?

Onder leiding van algemeen voorzitter Bart De Wever legt de N-VA-top een week lang met een speciaal aangeklede campagnebus een grootschalige Ronde van Vlaanderen af. Op dinsdag 19 juni rond 9.40 uur stopt de N-VA-bus in Beveren. Het bezoek is al een tijdje voorbereid.

Om alles goed en tot op de letter van het politiereglement na te leven hadden we voor het bedelen van marktpamfletjes toelating gevraagd van de burgemeester, een formaliteit dachten we. Tot onze verbazing heeft hij eerst mondeling en nadien ook schriftelijk meegedeeld dat dit ons verboden wordt. Uiteraard zijn wij tot elk overleg bereid omtrent verkiezingspropaganda en zouden we er zelf zorg voor dragen dat folders op de grond opgeraapt worden. Een marktbezoek tijdens verkiezingen en pre-campagnes is in Beveren bij alle partijen (!)  algemeen aanvaard. CD&V mocht begin maart haar nationale aftrap geven in het gemeentelijke voetbalstadion, wij worden met zulke obstructie geconfronteerd, niet te begrijpen!

Marktbezoek

Uiteraard brengen we een bezoek aan de markt. U zult de opvallende N-VA bus zien verschijnen omstreeks 9.40 in de buurt van het marktpaviljoen. Eerst is er een korte persconferentie waar lijsttrekker Bruno Stevenheydens in aanwezigheid van Bart De Wever enkele krachtlijnen zal toelichten waarmee N-VA-Beveren op 14 oktober naar de kiezer trekt.

Vervolgens brengen we een bezoek aan de markt. Onderweg hopen we kennis te maken met zoveel mogelijk inwoners en marktkramers. We hopen alsnog op een officiële toelating op het uitdelen van marktpamfletjes. Anders blijven er de kleine doosjes met muntjes over die ‘de frisse smaak van verandering’ symboliseren.

Wij hopen u van harte te mogen begroeten.

Met bijkomende vragen kunt u bij ons terecht op onderstaande gegevens.

 

Bruno Stevenheydens

Ingeborg De Meulemeester      

 
< Vorige   Volgende >