Thuis - Weblog
N-VA met sterke lijst om verandering in Beveren waar te maken! Afdrukken
donderdag 12 juli 2012

ImageN-VA Beveren zal met een evenwichtige en sterke lijst aan de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober deelnemen. Op vijf namen na worden alle plaatsen bekend gemaakt. De lijst van N-VA Beveren bundelt zowel ervaring als vernieuwing. Uit de aandachtspunten in ons programma blijkt dat N-VA lokaal goed verankerd is in Beveren. Bijzondere aandachtspunten zijn het middenstandsbeleid, de mobiliteit, leefbaarheid en veiligheid. Ook onze standpunten omtrent het haven- en financieel beleid geven aan dat we voor een positieve verandering willen zorgen. Opvallend veel kandidaten die actief zijn in het verenigingsleven. Sinds vorig jaar kent Jong-N-VA een bloeiende werking, wat zich ook vertaalt in een duidelijk engagement van jonge kandidaten op de lijst.

Onze partij neemt met zeer grote verwachtingen deel aan de verkiezingen op 14 oktober. Alle deelgemeenten en leeftijden zullen goed vertegenwoordigd zijn op de N-VA lijst. Onder aanvoering van lijsttrekker Bruno Stevenheydens (Beveren en oud-Kieldrechtenaar) gaat N-VA voor de burgemeesterssjerp en wil men voor verandering zorgen in het beleid. Op de tweede plaats staat federaal volksvertegenwoordiger Ingeborg De Meulemeester uit Vrasene, Ingeborg verdedigt de belangen van onze gemeente in het federaal parlement. Op 3 staat zelfstandig aannemer Filip Kegels  afkomstig uit Verrebroek. Filip is voorzitter van Jong N-VA Beveren en krijgt de kans om de fakkel over te nemen van zijn vader Amedee Kegels die al gedurende 24 jaar gemeenteraadslid is voor de VU en N-VA. N-VA is dankbaar voor het werk van Amedee gedurende al die jaren en hoopt dat zijn gedrevenheid een voorbeeld kan zijn voor de jongere generatie. Op 4 staat Dominique Tielens, zelfstandig fotograaf uit Beveren. Dominique  is betrokken bij het middenstandsleven  en wil een actieve schakel zijn tussen ondernemers en gemeentebestuur. Op 5 staat uittredend gemeenteraadslid en kinesist Johan Smet uit Vrasene. De plaatsen 6, 7 en 8 zijn voor kandidaten uit Melsele: Jens De Wael voorzitter van N-VA Beveren en beroepshalve personeelsverantwoordelijke, Charlotte Van Strydonck (office manager uitgeverij) en Peter De Clercq (ondervoorzitter N-VA Beveren). Op de 9de plaats  kandideert toneelacteur en zaakvoerder Jurgen De Kerf van De Gekke Haan uit Kallo.

De lijst wordt geduwd door Kieldrechtenaar Boudewijn Vlegels die met zijn engagement en sterke dossierkennis meewerkt aan het positieve verhaal dat wij voor onze gemeente willen uitvoeren.

Enkele andere namen ondermeer uit Doel en Verrebroek worden later bekend gemaakt.

ImageOnze kandidaten in verdere volgorde:12. Patrick Peeters (Kieldrecht - preventieadviseur/brandweer) 13. Herman Uytersprot (Melsele – OCMW-raadslid) 14. Chantal Van Gassen (Melsele – werkzaam bij het OCMW) 15. Kristel Janssens (Beveren) 16. Ronny Van Brussel (Haasdonk – zelfstandig ondernemer – alg. manager YB Eskabee) 17. Christoffe De Colfmaeker (Haasdonk - zelfstandige) 18. Annick Van de Vyver (Haasdonk - bediende) 19. Alain Oreglia (Melsele - Technisch-Commercieel Verantwoordelijke – alg. manager KSK Kallo) 20. Karine Van Meirvenne (Beveren – advocaat) 21. Stijn Van Remortel (Beveren – Jong-N-VA) 22. Mieke Catthoor (Beveren – Jong-N-VA/werkzaam voor een sociaal secretariaat) 23. Romy Van Bogaert (Beveren – Jong-N-VA/student) 24. Femke Van de Voorde (Melsele – Jong-N-VA/jobcoach van personen met autisme en lesgever) 25. Filip Hendrickx (Vrasene – Jong-N-VA) 27. Anneke Claessens (Beveren – werkzaam in de horeca) 28. Leo Vergauwen (Melsele – werkzaam in de horeca) 29. Christel Waterschoot (Beveren – thuiswerkende moeder) 30. Annick Thibaut (Doel/Ouden Doel – sociaal verpleegkundige) 32. Jan Van de Perre (Kieldrecht - voorzitter /acteur toneelvereniging Kunst Veredelt) 33. Jan Weyers (Beveren – advocaat) 35. Boudewijn Vlegels (Kieldrecht – gemeenteraadslid/voorzitter SK Kieldrecht).

Naar aanleiding van 11 juli brachten de kandidaten en bestuursleden van N-VA Beveren gisteren met gele rozen een bezoek aan de vele middenstanders in onze gemeente om onze aandachtspunten voor de lokale economie, middenstand en KMO te promoten. Wij zijn voorstander van de oprichting van een middenstandsadviesraad om zelfstandigen inspraak te geven bij belangrijke beslissingen.

N-VA streeft naar een verstandig bestuurde gemeente waar het goed om wonen is. Nu en in de toekomst! Men kan rekenen op onze kandidaten om dit waar te maken!

 
< Vorige   Volgende >