Thuis - Weblog
En nu is het aan de kiezer! Afdrukken
zaterdag 13 oktober 2012

ImageBeste inwoners in Beveren, Doel, Haasdonk, Kallo, Kieldrecht, Melsele, Verrebroek en Vrasene

Op 14 oktober beslist u wie er de volgende 6 jaar onze gemeente zal besturen.

N-VA Beveren staat klaar om die uitdaging aan te gaan. Onze lijst bundelt zowel ervaren politici als jonge nieuwkomers met visie en inzet.

N-VA wil in Beveren voor een trendbreuk zorgen. Met meer openheid in het beleid en meer aandacht voor de stem van de deelgemeenten. Een veiligheidsbeleid dat kordaat en snel op de bal speelt. Een warm en sociaal beleid dat aandacht heeft voor de noden van onze senioren en voldoende ruimte geeft aan de jeugd. Wij willen geen financiële avonturen maar een verstandig en vooruitziend financieel beleid zodat de 4% gemeentebelasting de komende jaren niet verhoogd wordt. In echt moeilijke dossiers zoals het plan voor een verdere havenuitbreiding en de toenemende verkeersproblemen willen wij niet klakkeloos navolgen wat men ons vanuit Antwerpen dicteert.  Ook op dat vlak heeft Beveren nood aan een bestuursploeg met zin voor realisme, visie en creativiteit.

 

Op 14 oktober ben ik kandidaat burgemeester. Ik beloof plechtig om de komende zes jaar – indien de kiezer dat wil – volledig en voltijds ter beschikking te staan van àlle inwoners in àlle deelgemeenten. Met mijn volle inzet, zonder cumul met een parlementsmandaat. Daarop mag u rekenen.

Bruno Stevenheydens

1ste plaats gemeenteraad N-VA – kandidaat burgemeester

 
< Vorige   Volgende >