Thuis - Weblog
Misplaatst persbericht van Groen Beveren over glastuinbouw en GRUP havenuitbreiding
donderdag 20 september 2012

Groen vergeet blijkbaar dat zij in kartel met SP.a naar de kiezer gaat

Groen Beveren heeft een misplaatst persbericht rondgestuurd over het glastuinbouwproject in Melsele. Dit is een project van het provinciebestuur Oost-Vlaanderen en de gemeente Beveren. In haar persbericht zwijgt Groen daarover en richt men zijn kritiek op N-VA. Nochtans zijn wij geen voorstander van dit project. Ook de Vlaamse minister van Ruimtelijke Ordening heeft zijn eindgoedkeuring niet gegeven aan het project.

Eigenlijk is het persbericht van Groen te gek om los te lopen. Men gaat voorbij aan de essentie van het dossier en de echte verantwoordelijken.

Lees meer...
 
Bezoek van Bart De Wever aan Doel, het omliggende gebied en de gehuchten Rapenburg en Ouden Doel
maandag 17 september 2012

ImageGisteren heeft nationaal N-VA voorzitter Bart De Wever een kort bezoek gebracht aan het door het GRUP havenuitbreiding bedreigde gebied. Dit bezoek kwam er op vraag van bewoners en was reeds voorzien voor de zomervakantie. Omwille van agendaproblemen was het nog niet eerder doorgegaan. De N-VA delegatie was voor het overige bijzonder klein (behalve Vlaams Parlementslid Liesbeth Homans waren in Ouden Doel enkele N-VA kandidaten van de poldergemeenten aanwezig), dit om de bewoners ruim de gelegenheid te geven met Bart De Wever te spreken.

Lees meer...
 
N-VA wil een veilige (erfgoed)fietsroute ontwikkelen van Beveren naar Kallo - fort Liefkenshoek
vrijdag 14 september 2012
met fietsbrug over de expresweg

ImageN-VA heeft van de verkeersveiligheid en het fietsbeleid een prioriteit gemaakt in haar verkiezingsprogramma. De laatste jaren werden er – bijvoorbeeld naast het treinspoor – nieuwe fietspaden aangelegd. Maar er is een duidelijke inhaalbeweging nodig om veilig en aangenaam fietsen tussen de verschillende deelgemeenten te bevorderen. Eén van onze opvallende voorstellen is het bouwen van enkele fietsbruggen over de expresweg als veilige verbinding tussen Vrasene en Verrebroek en van Kallo naar Beveren/Melsele. Wat in Nederland in vele gemeenten een evidentie is moet in Beveren ook kunnen. Zo’n fietsbrug is belangrijk om deze deelgemeente uit haar isolement te halen. Nu is fietsen van en naar Kallo een risicovolle onderneming.

Lees meer...
 
Affiches
woensdag 12 september 2012

Image

Wilt u meewerken aan onze campagne of een raamaffiche voorhangen?

Laat me iets weten: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 

 
14 oktober
woensdag 12 september 2012

Image"Op 14 oktober kiezen we een nieuwe gemeenteraad. Velen stellen zich de vraag wie er die zondag zal verkozen worden. Mijn voornaamste bekommernis is hoe onze gemeente er binnen 10 jaar zal uitzien. Ik wil er alles aan doen om ook op lange termijn het karakter, de eigenheid en de leefbaarheid van Beveren en zijn deelgemeenten te behouden.”

Bruno STEVENHEYDENS

Lijsttrekker gemeenteraad

N-VA

Lees meer...
 
Welkom Roger!
zaterdag 08 september 2012

ImageVorige week maandag maakte N-VA Beveren de volledige lijst bekend voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober. Een opvallende naam daarop is zeker die van uittredend gemeenteraadslid Roger Heirwegh. Roger zetelt al 24 jaar in de gemeenteraad en was in de periode 1992-2000 8 jaar schepen van cultuur. In de gemeenteraad ervaren we Roger als een raadslid met een open positieve houding tegenover onze fractie en onze standpunten. Roger heeft zich geen kandidaat gesteld voor de CD&V lijst maar evenmin is hij door die partij gevraagd geweest. Daarom heeft N-VA Beveren hem aangezocht onze rangen te versterken.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 31 - 36 van 145